Бирено мезе от пилешки сърца в масло и кашкавал

17/06/2019
"Има бирени мезета, а има и бирено мезе с пилешки сърца, което пие толкова много бира, че ни е срам да кажем "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 932
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилешките сърца и ги сварете до пълна готовност.

Отцедете водата и ги подсушете.

Загрейте маслото и добавете пилешките сърца. Гответе 7-8 минути при непрекъснато бъркане.

Овкусете със сол, черен пипер и чубрица. Отстранете тигана от котлона.

Изсипете готвите пилешки сърчица в масло в чиния за поднасяне.

Поръсете обилно с настърган кашкавал.

Сложете биреното мезе в микровълнова фурна до разтопяване на кашкавала.

Поднесете тези пилешки сърца в масло и кашкавал със студена бира.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар