Супа в гювечета

21/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо94
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват, измиват и нарязват на парчета. Ряпата и лукът се обелват и заедно с морковите се нарязват на кубчета.

Свинското месо се нарязва на хапки и се запържва в малко олио до зачервяване. Използвайте каквото и да било свинско - зависи от това, кое ви е подръка.

В останалото олио до полуомекване се запържват морковите, ряпата и лукът.

В малки гювечета се сипват запържените зеленчуци, картофите и месото. Налива се вода и се подправя на вкус.

Гювечетата със супата се слагат да врат и 10 минути преди пълна готовност се прибавят нарязаният зелен фасул и грахът.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар