Супа в гювечета

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
56
249
97
21/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват, измиват и нарязват на парчета. Ряпата и лукът се обелват и заедно с морковите се нарязват на кубчета.

Свинското месо се нарязва на хапки и се запържва в малко олио до зачервяване. Използвайте каквото и да било свинско - зависи от това, кое ви е подръка.

В останалото олио до полуомекване се запържват морковите, ряпата и лукът.

В малки гювечета се сипват запържените зеленчуци, картофите и месото. Налива се вода и се подправя на вкус.

Гювечетата с картофената супа се слагат да врат и 10 минути преди пълна готовност се прибавят нарязаният зелен фасул и грахът.

Картофобелачка за плодове и зеленчуци - универсална
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Картофобелачка за плодове и зеленчуци - универсална
2.38 лв.
Виж ››

Дребните удоволствия и уреди са онези, които превръщат престоя в кухнята в приятно изживяване, а не в истинска досада :)

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар