Начин на приготвяне
Разделете сметаната на половина по 250 мл. Сложете в една купа едната част и разбийте с миксера. Малко преди да изключете, добавете дулсе де лече. В друга купа разбийте останалата сметана.
Вземете форма за торта с падащо дъно. Отворете бисквитите и потопете една по една в прясното мляко. Обелете и нарежете банана на колелца.
Подредете един ред бисквити. Отгоре сложете ред банани, а върху бананите част от крема с дулсето де лече. Повторете процедурата още веднъж.
Завършете с крема.
Махнете ринга на формата. Измажете бисквитената торта отвън.
С помощта на шприц декорирайте, като редувате рози от дулсе де лече и сметана, която разбихме чиста.
Оставете сполучливата бисквитена торта в хладилника за една нощ да стегне.