Пържено пиле с пармезан

Adeline
Adeline
Новак
22/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 859
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете пилешкото месо на отделни порции и го овкусете с малко черен пипер и сол.

Загрейте мазнината. Разбийте яйцето. Потапяте парчетата пилешко последователно в яйце, пармезана и най-накрая в галетата.

Изпържете до готовност в силно сгорещена мазнина.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар