Солена палачинкова торта Бохча

Krasimira PetrovaKrasimira PetrovaНовак33
15/07/2019
"Толкова е хубава, че почти не ни дава сърце да я разрежем... почти "
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо704
  • Преглеждания за месеца146
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От сместа за палачинките приготвям палачинки. Нареждам 6 бр. с презастъпване върху горния ръб на отваряща се форма за торта - половината навътре, другата навън.

Върху дъното слагам 1 палачинка, плънка от майонеза и шунка и гъби, пак палачинка, майонеза с краставички, палачинка, майонеза с друг вид колбас /луканков/, палачинка, майонеза с грах, моркови и царевица, палачинка, майонеза с шунка и червена чушка.

Страничните палачинки ги събирам от краищата към центъра на наредената солена торта.

Декорация по желание.

Оставям в хладилника поне за 3-4часа

Източник: Krasimira Petrova от Българските ястия и рецепти

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар