Вкусна манджа с патладжан и пушен бекон с кожа

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
18/07/2019
"Спечелихме ви още, като разбрахте, че ще има и беконче, признайте си "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо774
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патладжана на едри кубчета и го сложете в солена вода да излезе горчивината. Обелете доматите и нарежете на ситно или пасирайте.

Лука и чушките нарежете на едри парчета. В тенджера запържете лука с чушките, после сипете и измития патладжан. Запържете ги заедно и прибавете червения пипер с доматите. Оставете ги да поврат на умерен котлон, като разбърквате на моменти.

След извиране на излишната вода прибавете нарязания бекон на ивици. Когато се смесят вкусовете за около 5 минути, сипете съвсем малко размито брашно с малко вода. Сгъстявате по ваш вкус и накрая поръсвате с магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар