Летен ошав от джанки

Румяна С.Румяна С.Новак272043
19/07/2019
"Специално за онези, които не знаят, че и през летните месеци се пие ошаф - изпитана рецепта "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо405
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка слагаме водата, докато заври.

След като заври, слагаме измитите джанки и варим 5 минутки.

Добавяме захарта и варим още 3-4 минути, докато се разтопи.

Накрая слагаме индришето и отместваме от котлона.

Оставяме да изстине и прецеждаме в кана или бутилка, слагаме в хладилника и свежата ни напитка е готова за консумация.

Ако искате да ви е по-сладичко, сложете повече захар.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар