Начин на приготвяне
Бисквитите се смилат в блендер до брашно. Добавя се разтопеното масло и само 100 мл прясно мляко. Завърта се на един оборот, за да се смесят. Изважда се сместа и се оформя тесто, ако е необходимо и не се задържа, се добавят и останалите 20 мл прясно мляко.
Бисквитеното тесто се разточва на правоъгълник върху хартия за печене посредством точилка, около 2-3 мм. Подравнява се отстрани, а изрезките се поставят отгоре върху тестото и още веднъж се разточва, за да се слепят. Отново се подравнява.
В купа се смесва крема сиренето и кокосовите стърготини.
Върху тестото се нанася пласт от Нутела с помощна на сервизен нож, без 2-3 см отстрани. Върху Нутелата се нанася крема сиренето, разнася се с сервизен нож.
С помощта на хартията се завива руло. Поставя се върху свежо фолио и краищата се завиват като бонбон.
Оставя се в хладилник за 3-4 часа.
След като се е охладило достатъчно, се изважда и се декорира с разтопен шоколадов кувертюр.
Източник: Life&Chiara