Рулца с кайма и бекон

Мария СимоваМария СимоваГуру110857104913
21/07/2019
"Супер вкусни рулца, които може да изконсумирате с неприлично количество бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо668
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и прекарайте лука през блендер (месомелачка, ренде). Отстранете корите на хляба и залейте филийките с прясното мляко.

В купа смесете каймата, лука, прецедения и натрошен хляб, яйцата, горчицата и подправките, замесете добре до гъста смес добавяйки галета. Поставете купата в хладилник за 30 минути.

След което оформете малки кебапчета. Всяко кебапче завийте, като рулце с лента от бекон. Така процедирате с всичката кайма и подредете рулцата в тава, постлана с хартия за печене.

Поставете тавата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете до златисто кафяв цвят, като по време на печене обръщайте рулцата, за да се изпекат равномерно от всички страни.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар