Kюфтета по механджийски

14/06/2013
"Знаете, че яденето на сочни кюфтенца е свещенодействие, което може да се сравни само с хапването на мешана скара "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8-10 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 566
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сипете каймата в купа. Добавете накиснатия и отцеден добре хляб, ситно скълцания лук и магданоз, яйцата, бакпулвера и подправките.

Объркайте сместа за 10 минути и оставете още 20 минути в хладилник за да поемат ароматите.

С леко намазнени ръце оформяйте кюфтета. Пускайте кюфтетата да се изпържат в загряна мазнина до готовност и от двете страни.

Заради бакпулвера се получават доста пухкави и сочни кюфтета.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 9
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар