Кеджери с ориз и риба

Rosaura RiosRosaura RiosНовак7
24/07/2019
"Английско ястие с индийски корени - звучи като нещо, което искаме да опитаме още сега "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо133
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се приготвя на тиган с малко олио, сол и черен пипер.

Яйцата се сваряват до готовност, като е добре жълтъкът да е малко течен.

Запържих в малко краве масло лука, нарязан на полумесеци, прибавих синапа, розов пипер, куркумата, кърито смес, добавих и малко настърган джинджифил.

В тигана с продуктите сложих и 2 пресовани чесънчета, ориза басмати и бульон около 500-600 мл (ако имате и рибен - чудесно).

При почти сготвения ориз сложих граха, накрая сложих парчетата сьомга, яйцата, обелени и нарязани на четвъртинки, кориандъра, малко лимонов сок.

Разбърквате и сервирате кеджери с ориз и риба.

Да не ви е трудно с ориза, може да си го сварите, на кутията отзад пише двата начина.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар