Стерилизирано свинско месо

30/07/2019
"Когато искате свинското месо да ви е на една ръка разстояние и винаги готово да се включи в приготвянето на перфектната манджа, това е рецептата "
Приготвяне45 мин.
Готвене150 мин.
Общо195 мин.
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 168
  • Преглеждания за месеца5757
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • свинско месо - 3 кг пърлено
  • сол
  • олио
  • черен пипер - на зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Купих три килограма пърлено свинско месо.

Нарязах го на големи парчета, осолих го и го позапържих в много олио в голяма тенджера. Отделих няколко парчета да ги сготвя.

Останалото месо наредих плътно в буркани, като сложих и зърна черен пипер.

Залях ги с останалата от пърженето мазнина, затворих и стерилизирах свинското в буркани за два часа и половина в дълбока тенджера.

По добре става стерилизираното свинско месо, ако долеете в бурканите и бульон от сварените кости, но аз този път не направих и съжалявам!

Източник: Станимир Славов от ХАЙДЕ ДА Готвим Заедно / LETs cook together от Кулинарна мрежа

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар