Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Стерилизирано свинско месо

Стерилизирано свинско месо

Стерилизирано свинско месо
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
195 мин.
"Когато искате свинското месо да ви е на една ръка разстояние и винаги готово да се включи в приготвянето на перфектната манджа, това е рецептата"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 3 кг пърлено
  • сол
  • олио
  • черен пипер - на зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Купих три килограма пърлено свинско месо.

Нарязах го на големи парчета, осолих го и го позапържих в много олио в голяма тенджера. Отделих няколко парчета да ги сготвя.

Останалото месо наредих плътно в буркани, като сложих и зърна черен пипер.

Залях ги с останалата от пърженето мазнина, затворих и стерилизирах свинското в буркани за два часа и половина в дълбока тенджера.

По добре става стерилизираното свинско месо, ако долеете в бурканите и бульон от сварените кости, но аз този път не направих и съжалявам!

Източник: Станимир Славов от ХАЙДЕ ДА Готвим Заедно / LETs cook together от Кулинарна мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: