Начин на приготвяне
Сложете в блендер авокадото - добре узряло, домата и лука на парченца.
Откъснете листата на свежия кориандър и малка част от дръжките на двата стръка. И тях сложете в блендера, като заделите мъничко листа и ги накълцате за поръсване накрая.
Добавете солта, сокаот лайм, Табаското и зехтина и смелете за кратко на средни обороти. Не трябва да става всичко на каша.
Печените и белени чушки почистете от семките и дръжките. Използвайте удобен за пълнене сорт, по-тумбести, а не тънки и дълги.
Напълнете всяко чушле с Гуакамоле и подредете в общо плато или по две на индивидуални порции.
Поръсете Гуакамоле с печени чушки с накълцания кориандър и поднесете.
Свежо, красиво и вкусно!