Скумрия на скара

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
29/05/2009
"Всички сме опитвали скумрия на скара, всички обичаме скумрия на скара!"
Приготвяне190 мин.
Готвене10 мин.
Общо200 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо94 009
  • Преглеждания за месеца943
  • Преглеждания за седмицата53
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Скумрията се изчиства и се налага в следната марината.

Лукът се нарязва на ситно и с него се налагат рибите, които преди това са намазани обилно със зехтина и лимона. Поръсват се с малко сол и червен пипер и след като престоят около 1 час, се заливат с бялото вино и престояват така около 2 часа може и повече.

Оцеждат се и се пекат на скара или на жар.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 8
4 6
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар