Кремсупа от грах с хрупкави скариди

07/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо426
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме зехтина в дълбок тиган. Добавяме зеленчуците и задушаваме 7-8 минути. Сипваме горещата вода.

Подправяме със сол, черен пипер и листенца мента. Варим около 30 минути.

Загряваме фурната на 200 градуса.

Почистваме скаридите и ги поръсваме със сол и черен пипер. Овалваме ги в бадемите и ги подреждаме в тавичка, покрита с хартия за печене.

Поливаме ги със зехтин и печем 5-6 минути.

Пасираме сварените зеленчуци до гладкост и посоляваме граховата кремсупа, ако е нужно.

Сервираме кремсупата от грах с хрупкавите скариди, листенца мента и струйка зехтин.

Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра-21%
Приготвяй си тази рецепта с:
Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра
160.00 лв.
127.00 лв.
Виж ››

Гответе вкусно и здравословно в новата си чугунена тенджера с емайлирано покритие. Качество без компромис!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар