Телешка крем супа

Сергей АнчевСергей Анчев
Готвач
229
2k
313
729
3
09/08/2019
"Подходяща дори за мъничета, които се се справят добре с дъвченето - свежа крем супа с месце "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 340
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Телешка Супа

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки. Зеленчуците се нарязват на кубчета.

Месото, заедно с розмарина и дафиновия лист, се поставя да заври в 750 мл. подсолена вода. След 15 мин. се изважда и нарязва на ситно. Връща се в бульона заедно със зехтина, всички зеленчуци и майораната.

След около 15 мин. или когато прецените, че супата е готова, се сваля от огъня.

Добавя се кравето масло, дафиновият лист и розмаринът се изваждат и се пасира.

Сервирайте телешката супа с 1-2 с.л. заквасена сметана и зелена подправка по ваш вкус.

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар