Начин на приготвяне
Чукваме яйцата в купа и разбиваме с телена бъркалка. След това добавяме прясното мляко, 1 ч.л. олио, сол и доразбиваме.
Накрая настъргваме сиренето, нарязваме 2 маслини и зеления лук, разбъркваме отново и слагаме тигана на котлона. Използвайте тефлонов тиган. Аз използвам тиган за палачинки.
Сложете капка олио в тигана и изчакайте да се сгорещи. Когато олиото е готово, изсипете яйчената смес и я разтилете на целия тиган.
Побутвате леко краищата със силиконова шпатула. Когато краищата на омлета побелеят наредете салама в средата.
Навивайте внимателно омлета на руло, докато е готов. Накрая украсяваме с маслина и сервираме. Да ви е сладко!