Пиле яхния със сушени сини сливи

Таня СлавоваТаня Славова
Новак
15
104
44
36
12/08/2019
"Шепа сини сливи и получавате уханна яхния, за каквато не сте си и мечтали досега "
Приготвяне15 мин.
Готвене75 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 779
  • Преглеждания за месеца277
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Яхния

Начин на приготвяне

Нарязвате пилето на порции и го задушавате с нарязаните главички лук и чесъна. Овкусявате със сол, червен пипер и дафинов лист. Прибавяте доматите, чубрица, малко вода и варите на тих огън до сваряване на продуктите.

Когато са сварени, прибавяте сушените сливи, които предварително сте накиснали в гореща вода.

Варите още малко на тих огън, сгъстявате яхнията с брашното, размито с малко студена вода. Поръсвате със ситно нарязан магданоз преди поднасяне.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра-15%
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар