Агнешка супа по турски

Н.АкифоваН.АкифоваПомощник Готвач11058282
13/08/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо275
  • Преглеждания за месеца275
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме агнешкото месо и разделяме на малки парчета.

После взимаме една тенджера, слагаме олио вътре и добавяме нарязания лук, морков и пипер, запържваме за малко и доливаме вода, около литър и половина, и чакаме да заври.

След като заври слагаме месото и фидето, моето месо беше много мазно, затова сложих една лъжица олио, вие може повече да сложите.

След като и фидето се сготви слагаме сол, черен пипер и джоджен.

Правите застройката с кисело мляко и брашно, добавяте вътре в супата и варите още пет минути, агнешката супа по турски е готова.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар