Рошла със сладко от сини сливи и замразени боровинки

14/08/2019
"А кафето е толкова по-ароматно, когато го поднесете с парче от този плодов сладкиш "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо934
  • Преглеждания за месеца933
  • Преглеждания за седмицата746
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта на пяна. Добавете маслото или олиото, както и ванилиите и содата бикарбонат.

Започнете постепенно да добавяте брашно, колкото поеме за меко тесто.

Полученото тесто разделете на две части.

Едната разстелете в набрашнена тавичка с незалепващо покритие с диаметър 26 см и намажете обилно със сладко от сини сливи и боровинки.

Останалото тесто доомесете с допълнително брашно, така че да може да се рендосва. Настържете върху сладкото и изпечете на 180 градуса с вентилатор до готовност. На мен ми отне около 30 минути.

Важно уточнение - фурната не се загрява предварително.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар