Пълнени пъдпъдъчи яйца

Н.АкифоваН.АкифоваПомощник Готвач11458286
15/08/2019
"Перфектното предястие, приготвено лесно и бързо и подходящо за всякакви случаи "
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо294
  • Преглеждания за месеца95
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, измиваме и слагаме пъдпъдъчите яйца да се сварят за около 5-6 минути - достатъчно време, за да са твърдо сварени. Вие може да направите с повече яйца, овкусете според вкуса ви.

След като сме сварили яйцата, обелваме и режем по средата леко да не се разчупи бялата част, отделяме жълтъка в купа и добавяме риган, сол, черен пипер, пой, червен пипер, малко намачкваме с вилица и разбъркваме добре да се смесят подправките.

С помощта на малка лъжица пълним бялата част на яйцето, отгоре поръсваме пълнените яйца със ситно нарязан лют пипер и бодваме с клечки за зъби.

Тези пълнени пъдпъдъчи яйца са идеалното ракиено мезе.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар