Начин на приготвяне
Нарежете телешкото на тънки ленти, гъбите на дребно, скилидките чесън и лука на ситно.
След това загрейте растителното масло в тиган на средно силен огън и добавете телешкото месо. Разбърквайте от време на време, докато покафенее до готовност.
Успоредно с това сложете лука и чесъна да се запържат до златисто в друг тиган. Добавете гъбите и разбърквайте често, докато гъбите не станат готови. Овкусете.
Смесете в бульона соса Уорчестър, сусамовото олио и белия пипер.
Загрейте до кипване и намалете силата на котлона. Сложете телешкото и гъбите при бульона и оставете да покъкри до 15 мин с капак върху тиганчето.
Може и без да го разбърквате яхнията.
*Ако желаете, може да сложите и ориза при телешкото и гъбите или да си го слагате отделно.
Аз лично предпочитам отделно това телешко с ориз и гъби.