Паниран зелен фасул (дълъг)

МигленаМигленаНовак1
29/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо217
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се измива, изчиства и се реже на половина.

След което се попарва във вряща и подсолена вода, докато омекне. Отцежда се.

Смесвате брашното, галетата, солта и черния пипер.

Когато са готови бобчетата, потапяте първо в яйце и после го овалвате в сухата смес, след което пържите до златисто.

Когато панираният зелен фасул е готов, изстисквате чесън, нарязвате копър и поръсвате.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар