Нахутени крекери с маслини

Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve
Помощник Готвач
150
1k
431
466
2
28/08/2019
"Щом ще хрупате нещо цял ден, нека са нахутени крекери - вкусни и здравословни "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 307
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа сложете всички съставки и омесете тесто, то не трябва да лепне, така че ако има нужда, добавете още нахутено брашно или ръжено брашно.

Разточете тестото между 2 листа хартия за печене до дебелина около половин сантиметър.

Отлепете горния лист и преместете долния с разточеното тесто в тавичка за печене.

С нож за пица или обикновен нож нарежете тестото на отделни крекери с желаната големина.

Сложете нахутените крекери с маслини в предварително загрята на 175°С фурна и печете соленките около 20 минути или до златист загар.

Иноксова купа басан 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксова купа басан 28 см
8.00 лв.
Виж ››

Иноксовата купа е на ваше разположение за всичко - от тесто до салати. Сервирайте или разбъркайте съставките лесно и удобно. Голяма купа басан, която бързо ще намери своето място в кухнята.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар