Италианско шкембе в доматен сос

31/08/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо489
  • Преглеждания за месеца462
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме зехтина, добавяме нарязаните на ситно лук, морков, целина и чесън.

Задушаваме до готовност и прибавяме шкембето (предварително почистени, измито и сварено) и пържим, докато разбъркваме.

Добавяме сол, черен пипер и виното.

Готвим яхнията, докато виното се изпари, и прибавяме доматения сос.

Доварете шкембето с доматен сос до желаната гъстота.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител Ivi  Vacca
Уникално вкусно е по италиански шкембето!Приготвям го често...Браво!
0
0