Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш Маш»Пържени червени чушки върхари с яйца и сирене

Пържени червени чушки върхари с яйца и сирене

Мария СимоваМария Симова
Автор
2k19k4k20k23
Пържени червени чушки върхари с яйца и сирене
Снимка: Мария Симова
1 / 2
01/10/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Вярно е това, което казват за върхарите - това са най-вкусните чушки, които може да хапнете"

Необходими Продукти

  • червени чушки - 15 бр. върхари
  • олио - 50 мл
  • сол - ¼ ч.л.
  • сирене - 100 г
  • яйца - 8 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете чушките от семената и кочаните, нарежете ги на тънки ивици.

В тиган нагрейте олиото и прибавете нарязаните чушки, посолете и пържите за около 10 минути до омекването им.

Прибавете натрошеното сирене и разбъркайте.

Добавете предварително счуканите и разбити с вилица яйца, бъркате до готовност на яйцата в този своеобразен миш-маш.

Узрелите червени върхари на чушките са малки, тънки и много сладки на вкус, а яйцата приготвени с такива чушки, са много ароматни и вкусни!

Насладете се на това вкусно и икономично ястие - пържени червени чушки върхари с яйца и сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: