Пълнени печурки с нахут и пармезан

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Помощник Готвач
142
312
352
173
09/10/2019
"Избрахме специално за вас най-вкусните пълнени печурки - хапвайте и да ви е вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо563
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват. Отстраняват им се пънчетата.

Маслото се разтапя и с помощта на четка се намазват (може да замените маслото със зехтин за по-здравословна субституция.

Посолете ги.

Свареният нахут се разбърква с яйце, подправки и настърган пармезан.

Печурките се пълнят и се запичат в предварително загрята фурна.

Тези пълнени гъби са от графата бързо, лесно, вкусно.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар