Пълнени печурки с нахут и пармезан

ЖГеоргиеваЖГеоргиеваПомощник Готвач116
09/10/2019
"Избрахме специално за вас най-вкусните пълнени печурки - хапвайте и да ви е вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо79
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват. Отстраняват им се пънчетата.

Маслото се разтапя и с помощта на четка се намазват (може да замените маслото със зехтин за по-здравословна субституция.

Посолете ги.

Свареният нахут се разбърква с яйце, подправки и настърган пармезан.

Печурките се пълнят и се запичат в предварително загрята фурна.

Тези пълнени гъби са от графата бързо, лесно, вкусно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар