Вратни пържоли без кост в зехтин

Вратни пържоли без кост в зехтин

Ванеса СъбковаВанеса Събкова
Чирак
58
184
64
69
15/10/2019
"Признайте си, спечелихме ви още на вратни пържоли, всичко останало са само подробности"
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 963
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Начукваме хубаво пържолите от двете страни. Слагаме зехтина с розмарина да загрее на котлона.

След 5 минути слагаме пържолите.

След първото обръщане слагаме пикантината от едната страна, след второто обръщане - и чилито.

Преди да ги свалим от котлона, ги посоляваме.

Леко запечените свински вратни пържоли вкарваме във фурната на 180 градуса горен и долен реотан.

Отгоре слагаме фолиото и оставяме вратните пържоли без кост да се задушат за 20-тина минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар