Неустоимо пиле със сирена и зеленчуци

SimonaSimona
Чирак
58
175
193
100
16/10/2019
"И през ум няма да ни мине да се опитваме да устоим на това пиле, да не сме се смахнали - две порции искаме направо "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 928
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем пилето на порции и слагаме да се вари заедно с бульона и 1 с.л олио.

Моцарелата нарязваме на тънки слайсове, а Гаудата настъргваме на едро ренде.

Свареното пиле обезкостяваме и слагаме в тава.

Добавяме зеленчуците, олиото, черния пипер и сол на вкус.

Сипваме и от бульона, в който се е варило пилето, 1/2 ч.ч.

Отгоре покриваме с фолио и печем в предварително загрята фурна на 200градуса.

След като вече бульонът се е изпарил, отгоре нареждаме моцарелата и разпределяме настъргания кашкавал.

Връщаме във фурната, докато пилешката запеканка е готова и кашкавалът е разтопен.

Традиционен български гювеч с капак 5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар