Телешки опашки с манатарки

17/10/2019
"Телешките опашки са истински деликатес и ние ще ви покажем как да впечатлите всички "
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо492
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешките опашки се варят в тенджера под налягане за 1 ч и 30 мин. със зърна черен пипер, бахар и дафинов лист във водата.

След като се сварят се отцеждат от бульона и се редят в тавичка, в която слагате и нарязаните манатарки, стръкчетата стрит розмарин, кравето масло и заливате с бялото вино.

Печете на 180 градуса в режим вентилатор до приятен загар на опашките и готовност на гъбите.

Наздраве и да Ви е сладко! ❤️

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар