Телешки опашки с манатарки

Полина СтанчеваПолина Станчева
Новак
1716535123
Телешки опашки с манатарки2 / 2
17/10/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
180 мин.
Порции
4
"Телешките опашки са истински деликатес и ние ще ви покажем как да впечатлите всички"

Необходими Продукти

  • телешки опашки - 1.3 кг
  • манатарки - 250 г
  • масло - 50 г
  • розмарин - няколко стръка, пресен
  • червн пипер - 10 - тина зърна
  • бахар - 2 - 3 зърна
  • дафинов лист - 1 бр.
  • бяло вино - 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешките опашки се варят в тенджера под налягане за 1 ч и 30 мин. със зърна черен пипер, бахар и дафинов лист във водата.

След като се сварят се отцеждат от бульона и се редят в тавичка, в която слагате и нарязаните манатарки, стръкчетата стрит розмарин, кравето масло и заливате с бялото вино.

Печете на 180 градуса в режим вентилатор до приятен загар на опашките и готовност на гъбите.

Наздраве и да Ви е сладко! ❤️

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: