Начин на приготвяне
Всички продукти се смесват, добавя се брашното, бърка се и после, когато започне да се сгъстява, започва да се меси на ръка до меко и гладко тесто.
Правят се малки топчета и по желание може да се топнат от едната страна със захар преди да се изпекат.
Пекат се на 150 градуса, но зависи от това как ги харесвате - по изпечени или по сурови.
Ако обичате по-меки меденки, след като се изпекат, ги завийте в пликче.
Лесните и вкусни меденки са готови.
Коментари
Крем: Издълбаното тесто се за залича с чаша топло мляко до образуване на каша. Към него се прибавят
1 пакетче масло
1 чаша пудра захар
1 чаша смлени орехи
Да Ви е сладко Време за приготвяне около 2 часа без престоя в хладилника
кое по-точно не се разбира..;D боже,боже..