Малки пици от карфиол

31/10/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо115
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се измива добре и се отцежда от водата. В голяма купа се настъргва. Към него се добавят яйцата и царевичното брашно. Овкусява се със сол. Омесват се.

Подготвя се тава с хартия за печене. Хартията се намазнява леко с олио.

Карфиоленото тесто се разпределя равномерно в тавата. Разрязва се на малки блатчета в желаната форма.

Слага се във фурната да се запече блатът. Подготвят се останалите продукти. Лукът се почиства и нарязва на колелца.

Двата вида салам се нарязват на малки кубченца. Топеното сирене също се нарязва на малко кубченца.

След като блатът се запече, половината мини пици се намазват с маслиновата паста, а другата половина с барбекю соса. Всички пици се поръсват със сиренето. Нарежда се лука. Разпределя се и саламът.

Поръсва се и с топеното сирене и отново се запича. След готовност се поръсва с малко риган.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар