Каварма в омлет

01/11/2019
"Скриваме кавърмата в омлет и оставяме всичко на въображението ви "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо378
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парченца. Запържва се в леко сгорещена мазнина. Изважда се с решетъчна лъжица.

В мазнината се прибавят празът, доматите, пиперките, нарязани на малки парченца, а лютивите пиперки – цели. Залива се с 1 лъжица вода и се задушава, докато остане на мазнината.

Прибавят се месото, черният и червеният пипер и се доосолява.

Яйцата се разбиват с мляко.

Сместа се разделя на четири части и в сгорещеното масло се пържат поотделно омлетите.

Приготвената каварма се разпределя в готовите омлети. Поднася се с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар