Персийска ечемичена супа

Michaela BerovaMichaela Berova
Новак
11
11
13
23/11/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо94
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ечемикът се накисва за няколко часа. Сварява се до полуготовност. Към него се добавя червена леща.

В отделен съд се запържва лукът. Когато варивата са готови, се добавя към тях, заедно с нахута и подправките.

Супата къкри още 5 мин. Тази персийска ечемичена супа се сервира гореща, поръсена с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар