Начин на приготвяне
Белтъците се разделят от жълтъците и се разбиват с миксер на сняг.
В друга купа се объркват жълтъците с пармезана, хуска и бакпулвера.
С лъжица се загребва от белтъчната смес и малко по малко се прибавя цялата смес към жълтъчната. Обърква се хубаво.
Фурната се загрява на 170 градуса, в тава се постила пекарска хартия.
С лъжица се загребва от сместа и се изсипва на разстояние една от друга.
Кето хлябът се пече около 20 минути или докато краищата започнат да се зачервяват.
Изваждат се облачните хлебчета, отлепват се от хартията и се поставят върху решетка да изстинат.
Ако не се отлепват лесно облачните кето хлебчета, се изчаква малко време и се пробва отново.
Коментари