Gotvach.bg»Рецепти»Млечни продукти и заместители»Домашно сирене»Домашно крема сирене тип Филаделфия

Домашно крема сирене тип Филаделфия

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Домашно крема сирене тип Филаделфия
Снимка: Яница Николова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"С домашно приготвено крема сирене винаги ще има какво да намажете на филийката си"

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 2 л
  • кисело мляко - 800 г, висок процент масленост
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се изсипва в подходяща тенджера и се слага на котлона да заври за 2-3 минути.

След като се махне от котлона, се прибавя киселото мляко и се разбърква добре, за да се пресече.

Оставя се да се отцеди за няколко часа или 1 нощ.

После домашното крема сирене се разбива, охлажда се в хладилник.

Вашето домашно крема сирене тип Филаделфия е готово да се намазва на филийки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: