Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Печени картофи»Картофи с бекон и кашкавал

Картофи с бекон и кашкавал

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Картофи с бекон и кашкавал2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Опитайте нашето предложение и повече няма да се сетите за други рецепти за картофи"

Необходими Продукти

  • картофи - 6 бр.
  • бекон - 50 г
  • кашкавал - 40 г
  • бульон - пилешки 1 л
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете нарези на всеки картоф, в които сложете по едно малко парче бекон.

Наредете в тавичка, залейте ги с бульона и печете до готовност картофите с бекон.

След това наръсете с кашкавал всеки картоф и оставете още 10 минути да се запекат.

Сервират се готовите печени картофи с пресен магданоз и задушени зеленчуци.

Картофи с бекон и кашкавал - вкусна идея за вечеря или обяд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
57
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Иван
Иван
Не се варят. Картофите се печат!
09.02.2012 15:34
въпрос
въпрос
Варят ли се първо тези картофи ?
09.02.2012 14:50
MM
MM
От кога бекона е зеленчук?
08.02.2012 14:33