Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото месо на дребни хапки. Прибавете към него соевия сос, соса от нар, сол и черен пипер на вкус. Оставете месото в хладилник за 30 минути.
Загрейте олиото и 1 с.л. масло и запържете месото до златисто. Бъркайте периодично.
Щом месото се запържи, добавете малко вода и замразените зеленчуци.
Гответе на слаб котлон, докато водата се изпари и зеленчуците леко омекнат, но все пак да останат хрупкави.
Преди да махнете от котлона, опитайте и ако е необходимо, добавете още малко сол и черен пипер.
Сварете пастата според указанията на опаковката. В моя случай беше готова за 4-5 минути.
Прецедете в гевгир и измийте под течаща вода.
В тенджера загрейте 2 с.л. олио и 1 с.л. масло. Запържете готовата паста за кратко, като бъркате внимателно.
Сервирайте пастата с пиле и замразени зеленчуци поръсена с настърган пармезан.
Добър апетит!