Начин на приготвяне
За рецептата са ви нужни 2 3/4 - чашки пролетни форми за торта или рамекини, напръскани с незалепващ спрей за готвене
Кифли от спагети:
Гответе рамен спагети в съд с вода според инструкциите на опаковката. Отцедете и отстранете колкото е възможно повече вода.
В средна купа разбийте яйцето. Разбъркайте в рамен, масло, сол и черен пипер. Разделете между подготвените пролетни форми или рамекини, като напълнете всяка около половината и натиснете спагетите надолу (можете да ги навиете, в зависимост от това колко големи искате кифлите си).
Покрийте с пластмасова обвивка и поставете тежка консерва или буркан отгоре на обвивката, за да претегляте спагетите.
Сложете ги в хладилника за 30 минути. Леко покрийте тигана с незалепващ спрей и загрейте на средно висока температура.
Отстранете пластмасовата обвивка и обърнете рамекините, за да плъзнете кифличките със спагети върху тиган.
Гответе, като се обръща веднъж, за 3 до 5 минути на една страна или до златисто кафяво от двете страни и горещо в центъра.
Кюфтета от говеждо:
Смесете заедно говеждото месо, лука, сол, черен пипер, босилек, сос терияки и панираните трохи. Разделете на 2 равни бургера. Печем ги на грил до желаната готовност.
Съединете вашите Нудълс Бургер и поднесете.