Свински пържоли с гъби моркови

Албена АтанасоваАлбена Атанасова
Готвач
121
385
481
107
2
21/12/2019
"Крехки свински пържолки с гъби и моркови, които са си просто ястие-мечта "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 871
  • Преглеждания за месеца185
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе маринатата за свинско, като поставите шафрана в леко подтоплено прясно мляко за 20 минути. След това смесете разтворилия се в млякото шафран с бялото вино. Маринатата е готова.

Нарежете месото на пържоли с желаната от Вас големина и дебелина и ги поставете в тавата, в която ще ги печете.

Залейте ги с маринатата и ги оставете в това положение за два часа да се овкусят.

След това нарежете почистените моркови и гъби, прибавете ги към овкусените пържоли заедно с топеното сирене и лененото семе.

Добавете вода и сол, колкото е необходимо, и печете два часа в предварително загрята фурна на 170 градуса.

Получават се нежни и ароматни пържоли.

Когато пържолите с гъби моркови са готови, сервирайте топли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар