Начин на приготвяне
Прибавете към пресятото брашно захарта и маслото на кубчета.
Добавете щипка сол и размесете.
Когато тестото стане на трохи, добавете яйцето, цитрусовите настъргани кори и микса от захаросани тропически плодове. По-едрите може да нарежете на по-малки парченца.
Омесете тестото и го свийте на топка.
Увийте тестото за сладките в найлоново фолио и го сложете в хладилник за около 30 минути.
Готовото тесто разделете на топки, а всяка топка разточете на кора.
Изрежете кръгчета с помощта на ринг, чаша или друга желана форма.
Наредете коледните сладки в тава, застлана с домакинска хартия, и ги изпечете в загрята фурна до розов загар.
Изпичат се бързо, така че внимавайте да не прегорят.
Гарнирайте коледните сладки Тропик с разтопен шоколад.