Агнешки панирани котлети

СтилянаСтилянаНовак
25/05/2009
"Майстор си трябва за приготвянето на сочни агнешки котлети, с изяждането им всеки може да се справи "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 450
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се поръсват със сол и черен пипер. След това се панират в брашно, яйца и галета.

Непосредствено преди пърженето оформените полуфабрикати се потапят отново в разбитите яйца. Пържат се в маслена баня до златисто.

Слагат се в затоплено плато и се поливат със сгорещена мазнина.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар