Руло от заек с топено сирене и сланина

Shteriu DjarovShteriu Djarov
Новак
11
38
12
19
08/01/2020
"Това не е поредното солено руло, а руло от заек с топено сирене и сланина, пак заповядайте "
Приготвяне60 мин.
Готвене150 мин.
Общо210 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 290
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солено Руло

Начин на приготвяне

Заекът се обезкостява, начуква се и се слага върху стреч фолио.

Овкусява се с подправките и се реди сланина и топено сирене. По желание може да се добавят и гъби.

Навива се на руло и така пълненият заек се намазва с червен пипер и олио.

Завива се в алуминиево фолио и се пече около два часа на 200°C.

След това соленото руло се развива и се намазва с масло.

Допича се рулото от заек с топено сирене и сланина, за да направи коричка.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар