Пълнени пилешки пържоли в разкошен сос

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Иноватор
327
50
387
1
15/01/2020
"Хем пържолки, хем с плънка, хем със сос - една чашка вино и всичко ще бъде точно "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 408
  • Преглеждания за месеца242
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцето с вилица. В тиган загрейте малко зехтин и направете един омлет.

Начукайте пилешките пържоли леко и ги овкусете с щипка черен пипер и сол.

Разделете омлета на две. Сложете по половинка от омлета върху всяка пържола, отгоре поставете нарязана на кръгове скаморца.

Завийте на руло и забодете с дървено шишче.

В голям тиган загрейте една кафяна чашка зехтин. Пуснете скилидки чесън и клонче розмарин.

Сложете пилешките рулца и изпържете за по 3-4 мин от всички страни.

Извадете , чесъна и розмарина от тигана, излейте бялото вино и зеленчуковия бульон. Размийте брашното с малко вода и сгъстете соса.

При поднасяне полейте пълнените пилешки пържоли с разкошния сос.

Да ви е сладко!

Забележка: Рецептата може да се приготви и със салвия. Пак става много вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар