Сиропирани тригуни от бутертесто

21/01/2020
"Тези тригуни сами по себе си са страшно вкусни, но за всеки случай си имат и страхотен сироп за допълнително очарование "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 101
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • бутертесто - 2 бр.
  • за сиропа
  • захар - 3 ч.ч.
  • вода - 2 ч.ч.
  • ванилия - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко разточих 2 бр. бутертесто, нарязах на квадрати и прегънах на триъгълници.

Загрях предварително на 200 градуса фурната.

Когато ги сложих, намалих на 180 градуса и пекох до готовност.

Направих захарен сироп от 3 ч.ч. захар и 2 чаши вода, добавих ванилия и сиропирах изстиналите тригуни от бутертесто с топъл сироп.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар