Моят чуден боб с пушени ребра

Бисерка ЙосифоваБисерка Йосифова
Чирак
63
502
106
241
23/01/2020
"Имаме бобче, имаме и ребърца - достатъчно е, за да се усмихнем "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 355
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

  • боб - 300 г
  • вода - около 2 л
  • лук - 2 глави
  • чушки - 3 бр. червени, сухи
  • пушени ребра - 400 г
  • сол
  • джоджен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснах 300 г боб от предната вечер! Леко го претрих (да паднат люспите).

Варих около 30 минути.

Изхвърлих водата, долях около 2 л вода, добавих 2 глави нарязан лук, 3 начупени сухи червени чушки и 400 г нарязани пушени ребра.

Когато ребрата се свариха ги извадих, обезкостих и върнах месото обратно в боб яхнията.

Добавих сол и джоджен и доварих.

Моят чуден боб с пушени ребра е най-вкусен с гарнитура от туршия от люти чушлета!

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар