Пуешки шницели

Пуешки шницели
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
31/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Поднесете веднага пуешките шницели, докато са още топли, по желание гарнирани с картофена салата"

Необходими Продукти

  • пуешки пържоли - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пуешките пържоли и ги подсушете.

Начукайте ги леко с дървено чукче.

Посолете и поръсете малко черен пипер.

Разбийте яйцата с вилица.

Потопете шницелите първо в яйце, а след това в галета.

Изпържете в горещо олио от двете страни до приятен златист загар.

Поднесете веднага пуешките шницели, докато са топли, по желание гарнирани с картофена салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: