Начин на приготвяне
Накъсайте месото от патешкото бутче конфи на малки парчета. Рендосайте домата. Нарежете лука на дребно.
Разтопете мазнината в тиган. Добавете лука и го запържете за кратко.
Отцедете водата от гъбите, но не я хвърляйте. Към нея добавете вода или бульон до количество 2 ч.ч и заделете.
Прибавете гъбите. Запържете и тях добре.
Сложете патешкото, а след няколко минути - и домата. Изчакайте да се изпари водата и сложете фидето.
Него запържете до леко кафяв цвят, като внимавате да не го загорите.
Налейте водата/ бульона и добавете подправките.
Намалете на минимум и изчакайте да се изпари водата.
Изключете и захлупете с капак за пет минути.
Сервирайте пърженото фиде с патешко веднага, докато е топло.